Sinds september 2016 doet BeSteurful GEEN Audio en Video Editing meer

Dit betekent dat er geen ruimte meer is voor nieuwe klanten

AV Editing van juli 2014 tot september 2016

Video Editing

BeSteurful bewerkt videos met het programma Final Cut exclusief voor Apple. Final Cut is één van de meest geavanceerde en geoptimaliseerde video editors voor Mac OS X en relatief makkelijk te gebruiken. Final Cut heeft een hoop opties en is voor de meeste video taken precies genoeg.

Maar soms is Final Cut niet genoeg. Het is gemaakt voor specifieke taken en niet alles is er dus mee mogelijk. Hiervoor gebruiken we Adobe Premiere. Premiere maakt gebruik van NVIDIA's Cuda Cores. Dit resulteert in Realtime Editing en een kortere render time.

AVE-Final-Cut
AVE-Motion

Animatie

BeSteurful maakt animaties met het programma Motion exclusief voor Apple. Motion 5 heeft alle functies om van 2d een prachtig 3d geheel te maken. Dingen draaien, bewegen, worden groter, worden kleiner, en dat allemaal met bijzonder weinig gedoe. Het is goed te gebruiken en het heeft alle opties en functionaliteit om te doen wat je moet met je afbeeldingen en je audio.

Niet alleen de video, maar ook de audio word mee geanimeerd.

Audio Editing

BeSteurful bewerkt audio met het programma Audacity. Een open source cross platform programma.

Audacity is hét programma voor beginnen en geavanceerde audio editors. Het heeft veel functionaliteit en is heel erg stabiel. Daarbij is het gratis, open-source én cross platform. Dat betekent dat het niks kost, je kan zien hoe het gemaakt is en het werkt op meerdere systemen. Waaronder; Windows, macOS en Linux. Begin je met audio editing? Gebruik Audacity. Het is makkelijk te leren en er is een grote community dus met je vragen kan je terecht!

AVE-Audacity