Ik ben Boudewijn Steur, oprichter en eigenaar van BeSteurful. Op deze pagina probeer ik jou duidelijk te maken wat ik doe!

Wat doe ik?

Goeie vraag! Ik ben dit bedrijf begonnen met het bewerken van video's voor (voornamelijk) online trainingen. Onderhand doe ik dit niet meer. Nu programmeer ik en maak ik websites!

Wie ben ik?

Ik ben een jongen van (onderhand) 18 jaar met een passie voor computers! Ik ondervind erg veel plezier in het bouwen van krachtige systemen voor verschillende doeleinden, het programmeren van programma's of web plug-ins en het maken van websites!

De geschiedenis van BeSteurful

 • 10 June 2011

  Eerste Video!

  Ik (Boudewijn Steur) heb op deze dag mijn aller eerste shot genomen voor mijn eerste video ooit! Dit was een LEGO Stop-Motion video over Ninjago.

  Als menig ander van mijn leeftijd was ik gefascineerd door LEGO en door computers. Ik keek vroeger vaak naar video's op YouTube van LEGO Stop-Motion en wilde kijken of ik dit zelf ook kon. Natuurlijk ziet het er niet zo smooth en 'echt' uit als vele ander video's maar voor mij was het een eerste stap naar mijn bedrijf!

 • 11 January 2012

  Just Epic Butter Games

  Op deze dag ben ik van het maken van verhaal-loze maar (vind ik zelf) grappige LEGO Stop-Motion video's overgegaan op game-video's op YouTube. Ik ging spellen spelen, zoals MineCraft, ANNO 2070, Skyrim, en nam dat dan op. Ik deed dit op een gegeven moment samen met een vriend van me en ik had hier erg veel plezier aan. We noemde het kanaal 'Just Epic Butter games', geïnspireerd door een YouTuber die alles geassocieerd met goud, boter noemde.

  Ergens in dit traject kwam ik er achter hoe leuk ik het maken van video's vond. Op YouTube waren we na een tijd uitgekeken, het kanaal liep niet echt en mensen op school peste me er om en daar ging de lol er dus snel van af.

  Later hebben we het opnieuw geprobeerd onder de naam 'UnCommon Gaming', a.k.a. UCG. Een afkorting die wij in spellen die wij spelen nog regelmatig rebruiken...

  Ik ben nooit meer echt bezig geweest met YouTube maar het maken van video's vind ik nog altijd erg leuk.

 • 07 July 2014

  Eerste Klant

  Mijn vriend en ik zaten nog steeds midden in ons YouTube avontuur en ik was erg blij met wat ik toen allemaal kon met video's. Mijn moeder kwam op een gegeven moment met het idee om dit voor anderen te gaan doen en dat sprak mij wel aan.

  Op deze dag heb ik mijn eerste video opgestuurd naar deze klant en ze was erg blij met het resultaat. We zijn zeker nog anderhalf jaar zo door gegaan tot dit project op pauze werd gezet. Dit is een belangrijke stap geweest in de ontwikkeling van dit bedrijf.

 • 14 March 2016

  Registratie KvK

  Toen op een dag een van mijn klanten om mijn KvK- en btw nummer vroeg, begon ik mij aan het hoofd te krabben. Ja, dat was misschien toch handig. Vrij snel daarna stond BeSteurful geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Toch een flinke mijlpaal voor een jonge van toen 16 jaar!

 • 01 September 2016

  Tot ziens video editing!

  Dit was het dan, het officiële einde van de Video Editing van BeSteurful. Ik begon steeds minder plezier te hebben in het maken van video's voor anderen. Ik kon het mensen niet goed duidelijk maken hoeveel werk er eigenlijk in ging, hierdoor kreeg ik mijn prijzen niet op een punt wat ook maar ergens mee over een kwam. Ik begon ook steeds meer geïnteresseerd te raken in andere takken binnen de computer wereld dus daarom zette ik het bewerken van video's op een stop. 

 • 04 January 2018

  Websites?

  Een vriendin van mij kwam bij mij met een probleem. Ze had al meerdere jaren een bedrijf maar nog steeds geen website! Ik heb redelijk wat ervaring met websites, ik heb zelf mijn eigen gemaakt en nog verscheidene andere. Die website voor haar is onderhand af (sluierstaartkv.nl) en hier zit een mogelijke toekomst in...